کیک شکلات و موز Chocolate Banana Cake

مواد لازم

شکر 2 پیمانه -400 گرم

آرد معمولی 1 ¾ پیمانه – 245 گرم

پودر کاکائو شیرین نشده ¾ پیمانه – 75 گرم

پیکینک پودر – 1 ½ قاشق چایخوری

جوش شیرین 1 ½ قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

تخم مرغ درشت 2 عدد

موز رسیده له شده 1 پیمانه – 2 عدد متوسط

آب ولرم 1 پیمانه – 240 میلی لیتر

شیر ½ پیمانه – 120 میلی لیتر

روغن مایع ½ پیمانه – 120 میلی لیتر

وانیل مایع 1 ½ قاشق چایخوری

دمای فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه طبقه وسط فر

قالب مستطیل شکل به ابعاد 33*23 یا 9*13 اینچ را چرب می کنیم و فر را هم با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم . در یک ظرف آرد را ریخته و داخل آن پودر کاکائو را هم الک می کنیم و باقی مواد خشک از قبیل پیکینک پودر و جوش شیرین و نمک و شکر را به آن اضافه کرده و یک مقدار با هم مخلوط می کنیم و کنار گذاشته و حالا مواد مایع را با هم مخلوط می کنیم بدین ترتیب که مز له شده را که یک پیمانه است در ظرفی ریخته و تو ظرفی جداگانه تخم مرغها را زده و و موز را به آن اضافه میکنیم هم زده و بعد آب و شیر را هم به آن اضافه کرده و سپس روغن مایع و وانیل را هم به آن اضافه کرده و کاملا هم می زنیم .

سپس مواد مایع را یکجا به مواد خشک اضافه کرده و شروع به هم زدن با همزن دستی می کنیم تا خمیر یکدستی بدست آید.

در صورت تمایل می توانید از شکلاتهای چیپسی و یا گردو به مواد اضافه کنید . بعد مواد را داخل قالبی که از قبل چرب شده ریخته می گذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه

مایع این کیک یک مقداری رقیق است که باعث می شود کیک مرطوبی به ما بدهد

کیک را که از فر درآوردیم می گذاریم روی شبکه های فلزی تا خنک شود بعد با چاکلت گناژ یا فراستینگ تزئینش می کنیم. یا به همین شکل ساده جهت عصرانه استفاده نمائید. نوش جان

For Topping:

1 (3.4 oz) package banana cream instant pudding and pie filling

1 cup milk

1 cup whipping cream

1 medium banana

Lemon juice for dipping sliced bananas for prevent from discolour

Sprinkle of cocoa powder for garnish

Baking instructions:

1-      Preheat oven to 350 f or 180 CG. Grease and flour 13 x9 Pan

2-      For cake, combine all ingredients in large bowl. Beat at low speed with electric mixer or hand mixer until moistened. Beat at medium speed for 2 minutes. Pour into pan.

3-      Bake at 350 F for 35 to 38-40 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool completely.

4-      For topping combine pudding mix and milk in large bowl. Stir until smooth. Fold in whipping cream. Spread on top of cooled cake. Slice banana, dip in lemon juice, arrange on top. Garnish with a sprinkle of cocoa powder if desired. Refrigerate until ready to serve.