حلوای آرد گندم

مواد لازم:

آرد 1 کیلو              زعفران آبکرده غلیظ نصف استکان

شکر 750 گرم            آب 4 لیوان

روغن 750 گرم              گلاب نصف لیوان

طرز تهیه:

آرد را که بهتر است از آرد نان سنگک باشد، سرخ کرده تا جایی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن برگردد و کاملا سرخ شود.

نکته 1: برای خوب شدن حلوا شرخ شدن آرد است . یعنی باید آرد به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود،  در غیر اینصورت حلوا روغن نمی اندازد و خوش طعم نمی شود.

شکر را با آب مخلوط کرده و می جوشانیم تا شکر آب شود ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و حرار ت را خاموش می کنیم . روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم ، وقتی آب شد ، آرد سرخ شده و الک شده را به آن اضافه می کنیم . به مدت 2 تا 3 دقیقه آرد و روغن را خوب هم می زنیم تا کاملا روغن به خورد آرد برود، حالا شربت خنک شده را به آن اضافه می کنیم و حرارت را خاموش کرده و خوب هم می زنیم تا شربت کاملا جذب حلوا شود و حلوا روغن بیندازد. در صورتی که مایع کمی شل بود به مدت 1 دقیقه روی حرارت می گذاریم . بعد حرارت را خاموش کرده و دو طرف ظرف را گرفته تکان می دهیم تا حلوا از ظرف جدا شود و روغن بیاندازد. بعد در ظرف کشیده و با پودر پسته ، خلال بادام یا بادام پرک شده تزئین می کنیم.

نکته 2: بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی حرارت بماند چون خشک می شود و شربت آن می سوزد.