Strawberry and mascarpone gelato slabs

Serving instructions

Serves 6

Takes 30 minutes to make, about 1 hour to macerate, plus overnight freezing

 

Strawberry and mascarpone gelato slabs

 

Ingredients

300g strawberries, hulled and chopped

2tbsp elderflower cordial 

150g golden caster sugar

500g mascarpone

100g white chocolate, roughly chopped

For the soft strawberries

200g strawberries, hulled and quartered

1tbsp elderflower cordial 

2tbsp golden caster sugar

Method

1. Put the chopped strawberries in a bowl. Add the cordial and sprinkle over the sugar. Set aside to macerate for up to 1 hour.

2. Beat the mascarpone and white chocolate together, then fold through the strawberry mixture. Put in a cling film-lined, straight-sided freezer-proof box (about 1 litre) and freeze overnight.

3. For the soft strawberries, put the berries and cordial in a bowl, then sprinkle with sugar. Set aside for 15 minutes. Slice the ice cream and spoon over the strawberries to serve

/ 1 نظر / 20 بازدید
آزاد

سلام دوست گرامی ، امیدوارم حالتان خوب باشد ، بنده یک بخشی را راه اندازی کردم تا بتوانم با دوستان وبلاگ نویس تبادل لینک داشته باشم . شما می توانید به اینجا مراجعه کنید : http://directory.cheshmehregi.com/ و بعد از قرار دادن لینک وبلاگ چشمه ریگی در وبلاگ خود ، لینک وبلاگ خود را ثبت کنید. لینک وبلاگ شما ، همراه با عکسی از وبلاگ شما در لیست "لینک های تبادلی" به نمایش در می آید. پیروز باشید