سالاد تبوله

»

 

این یه سالاد لبنانییه که من یه ذره تغییر دادم:

بلغور گندم      یک پیمانه

جعفری ساطوری    6 پیمانه

نعناع ساطوری       1/4 پیمانه

گوجه فرنگی ریز خرد شده   یک و نیم پیمانه

کاهو پیچ ریز خرد شده    یک و نیم پیمانه

پیازچه با ساقه سبز       8 بوته

آب لیموی تازه               نصف پیمانه

فلفل قرمز                   یک قاشق چایخوری

روغن زیتون                 نصف پیمانه

نمک                         به میزان لازم

 

طرز تهیه:

بلغور را تمیز کرده و می شوریم و 8 دقیقه می جوشانیم و در آبکش میریزیم و کمی آب سرد روی آن می ریزیم. زمانیکه آب بلغور کاملا کشیده شد در ظرفی ریخته، جعفری، گشنیز، نعناع و کاهوی ریز خرد شده را اضافه کرده سپس فلفل قرمز، نمک، آبلیمو ، روغن زیتون و گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده را با بقیه مواد مخلوط کرده و خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین می کنیم.

نکته:

من خودم این سالاد رو  با بلغور دانه ریز ترکیه درست میکنم ولی شما با هر بلغوری که در دسترس دارید می تونید درست کنید. فقط به این نکته توجه کنید که اگر از بلغور ترکیه استفاده میکنید ، نیازی به پختن ندارد و فقط آن را به مدت 30دقیقه خیس می کنید.

نکته 2: منظور از ساطوری شده ، خیلی ریز خرد شده است نه اینکه له شود!!:)

نکته 3: از زیتون کنسروی خرد شده . همچنین از خیار هم به مقدار کم می توانید در این سالاد استفاده کنید.

با تشکر از دوست خوبمون مطالب از سایت وارنا کپی شده

/ 2 نظر / 17 بازدید
سعید قافلانتی

در پی پیشنهاد دوستان همزمان با برخی گروههای کوهنوردی 13و14 مهر کاروان کمکهای کوهنوردان میانه به هموطنان زلزله زده آذربایجان راهی منطقه خواهند شد در صورت تمایل به حضور یا هر گونه کمک می توانید در فیسکوه هماهنگ شوید لینک مطلب : www.qis.ir/8

آریان ابوطالبی

با سلام لطفا وبلاگ منو لینک کنید . منم لینکتون میکنم . لینک کردید خبر بدید لینکتون کنم . ممنونم