حلوای آرد گندم

 آموزش حلوای آرد گندم

 
مواد لازم:

آرد 1 کیلو                       زعفران آبکرده غلیظ  نصف استکان

شکر 750 گرم                 آب  4 لیوان

روغن 750 گرم                 گلاب  نصف لیوان

طرز تهیه:

آرد را که بهتر است از آرد نان سنگک باشد، سرخ کرده تا جایی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن برگردد و کاملا سرخ شود.

نکته 1: برای خوب شدن حلوا سرخ شدن آرد است. یعنی باید آرد به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود ، در غیر اینصورت حلوا روغن نمی اندازد و خوش طعم نمی شود.

شکر را با آب مخلوط کرده و می جوشانیم تا شکر آب شود ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی آب شد ، آرد سرخ شده و الک شده را به آن اضافه می کنیم. به مدت 2 تا 3 دقیقه آرد و روغن را خوب هم می زنیم تا کاملا روغن به خورد آرد برود، حالا شربت خنک شده را به آن اضافه می کنیم و حرارت را خاموش کرده و خوب هم می زنیم تا شربت کاملا جذب حلوا شود و حلوا روغن بیندازد، در صورتی که مایع کمی شل بود به مدت 1 دقیقه روی حرارت می گذاریم. بعد حرارت را خاموش کرده و دو طرف ظرف را گرفته تکان می دهیم تا حلوا از ظرف جدا شود و روغن بیاندازد. بعد در ظرف کشیده و با پودر پسته، خلال بادام یا بادام پرک تزئین می کنیم.

نکته2:بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی حرارت بماند چون خشک می شود و شربت آن می سوزد.

 

/ 0 نظر / 30 بازدید